Kategorie produktů

Záruka HP pro LaserJet Pro M402 - 3 roky NBD
Záruka, 3 roky, zásah následující pracovní den, pro tiskárnu HP LaserJet Pro M402

1 884 Kč 1 557 Kč bez DPH

Po objednání za 2 týdny

Kód: TISH97211 PN: U8TM2E
HP rozšíření záruky, servis na místě, 3 roky NBD Rozšíření standardní záruky o opravu zařízení na místě. Určeno pro tiskárnu HP Color LaserJet Pro M402. Servisní zásah na místě je vždy možný následující pracovní den v místě... více
HP rozšíření záruky, servis na místě, 3 roky NBD

Rozšíření standardní záruky o opravu zařízení na místě. Určeno pro tiskárnu HP Color LaserJet Pro M402. Servisní zásah na místě je vždy možný následující pracovní den v místě instalace. Platnost po dobu 3 let od zakoupení zařízení. Neprodlužuje standardní záruku! Lze zakoupit jen k novému přístroji během 180 dní od data nákupu produktu. Záruku je nutno zaregistrovat během 30 dnů po zakoupení, jinak se stává neplatnou.

ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE

Platnost rozšíření záruky: 3 roky

Pro: HP LaserJet Pro M402d, M402dn, M402dne, M402dw, M402n

Info o záruce: Při objednání CP uvádějte vždy své ID, v případě, že ho máte a chcete si CP registrovat sami (HP identifikační číslo pro objednání CP - má každý HP partner jiné), buď svému obchodníkovi nebo do mailu hp@100mega.cz. V případě, že HP ID nemáte, lze CP objednat i na ID společnosti 100Mega, v tom případě Vám bude registrační link poslán do mailu. Záruku je nutné registrovat do 180 dnů od zakoupení zařízení. K registraci si připravte kontakty na koncového zákazníka (název, kontaktní osoba, adresa včetně PSČ), PN a SN zařízení, na které se záruka vztahuje, datum prodeje koncovému zákazníkovi.

Značka
Výrobce :  HP
Upřesnění typu :  Tiskárna - Záruka
Použití a určení
Druh příslušenství :  záruka
Spotřební materiál
Alternativní/originální :  originální
Další výbava a vlastnosti
Kompatibilita :  s tiskárnami HP
Hodnocení můžou přidávat pouze přihlášení uživatelé a ti kteří produkt zakoupili
Scroll