Kategorie produktů

Victron GX Touch 50
Displej, dotykový, 5", 800x480, vodotěsný design, pro Cerbo GX, HDMI/USB

4 748 Kč 3 924 Kč bez DPH
Běžná cena: 6 021 Kč

K odeslání: 3 ks

Kód: SOPGWL0171 PN: BPP900455050 Záruka: 60 měs.
Victron GX Touch 50 Dotykový 5" displej GX Touch 50 je volitelné příslušenství ke komunikačnímu centru Cerbo GX. Displej poskytuje okamžitý přehled o vašem systému a umožňuje bleskurychle upravit nastavení. Jednoduše se... více
Victron GX Touch 50

Dotykový 5" displej GX Touch 50 je volitelné příslušenství ke komunikačnímu centru Cerbo GX. Displej poskytuje okamžitý přehled o vašem systému a umožňuje bleskurychle upravit nastavení. Jednoduše se připojí k Cerbo GX pomocí jediného kabelu. Jeho velmi tenký vodotěsný design, nastavení nahoře a jeho jednoduchá instalace přinášejí velkou flexibilitu.

Jednoduchá instalace
Dotykový displej GX Touch je optimalizován tak, aby splňoval standardy odborníků provádějících instalaci. Displej lze přišroubovat přímo na palubní desku, takže není zapotřebí vyřezávat vhodný otvor (jak tomu bylo u zařízení Color Control GX). Připojuje se pouze jedním kabelem, což znamená, že už nemusíte táhnout k palubní desce více kabelů.

GX Touch 50 společně s Cerbo GX představuje zcela nové komunikační centrum, které vám umožňuje mít vždy perfektní kontrolu nad vaším systémem odkudkoli, a maximalizuje jeho výkon. Jednoduše se připojíte přes portál pro dálkové ovládání Victron Remote Management (VRM) nebo pomocí přímého přístupu prostřednictvím samostatného displeje GX Touch 50/70 (MFD nebo aplikace VictronConnect přes Bluetooth). Tento nejnovější přírůstek do řady GX kombinuje všechny nejlepší charakteristiky konektivity a dodává tak inteligentním řešením pro energetické systémy zcela nový rozměr.

ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE

Úhlopříčka: 5"
Rozlišení: 800 x 480 px
Rozhraní: HDMI/USB (cca 1,8 m kabel)
Rozměry: 128 x 87 x 12,4 mm




Značka
Výrobce :  VICTRON
Upřesnění typu :  El. příslušenství
Záruka
Délka záruky IČO (měsíce) :  60
Délka záruky (měsíce) :  60
Fyzické vlastnosti
Rozměry :  128 × 87 × 12,4 mm
Hodnocení můžou přidávat pouze přihlášení uživatelé a ti kteří produkt zakoupili

Podobné produkty

Scroll