Kategorie produktů

MISURA P21HB01
Držák, univerzální, do auta, pro tablet/telefon, na opěrku sedadla, černý

399 Kč 330 Kč bez DPH

Po objednání za týden

Kód: MOPMIS1000 PN: P21HB01 Záruka: 24 měs.
MISURA P21HB01 Tento MISURA univerzální držák mobilu a tabletu oceníte na delších cestách při cestě s dětmi nebo dalšími spolujezdci na zadních sedadlech auta. Držák velmi jednoduše instalujete – uchycení je... více

MISURA P21HB01

Tento MISURA univerzální držák mobilu a tabletu oceníte na delších cestách při cestě s dětmi nebo dalšími spolujezdci na zadních sedadlech auta. Držák velmi jednoduše instalujete – uchycení je jednoduché, nejsou třeba žádné šroubky, stačí jen rozevřít rozpěrnou tyčku mezi tyčky opěrky hlavy předního sedadla. Univerzální na všechny typy hlavových opěrek aut. Precizní provedeni a silná pevnost rozpěrky bezpečně udrží váš přístroj i při otřesech během jízdy. Veškeré plochy dotýkající se vašeho zařízení jsou pogumované, chrání tak vaše zařízení před poškrábáním. Velká variabilita roztažení kleští umožní uchytit zařízení ve velikosti od 7“ až do 13“. Pomocí dvou nastavitelných částí ramene držáku s fixačními závity a otočného kloubu o 360° snadno přizpůsobíte držák pro malé i velké cestující.

Snadná instalace

Držák vložte mezi tyčky opěrky hlavy a rozevřete rozpěrnou tyčku.

Precizní provedení

Kombinace plastu a hliníku zajistí pevné uchycení držáku mezi tyčkami opěrky hlavy. Pogumované vnitřní plochy držáku chrání vaše zařízení proti poškrábání.

Univerzální pro telefony i tablety

Šířka kleští je vhodná pro všechny zařízení o velikosti 7“ až 13“ (12,5cm až 20,5cm). Vhodné pro tablety – ideální pro sledování filmů během jízdy. Boční otvory umožňují připojení napájení během provozu.

Plně otočný kloub 360°

Natočte si svůj telefon či tablet do jakékoliv polohy, kterou potřebujete – otočný kloub umožňuje rotaci 360°. Do každého interiéru auta Zvolte si barvu, která bude pasovat přesně do Vašeho interiéru auta. Produkt je dostupný ve třech barvách (černá, červeno-černá a bílá).

Držák do auta pro telefon/tablet o šířce 114 až 203 mm. Je určen pro instalaci na opěrku sedadla.

Tento univerzální držák mobilu a tabletu oceníte na delších cestách s dětmi nebo dalšími spolujezdci na zadních sedadlech auta. Uchycení je jednoduché, nejsou třeba žádné šroubky, stačí jen rozevřít rozpěrnou tyčku mezi tyčky opěrky hlavy předního sedadla. Univerzální na všechny typy hlavových opěrek aut. Precizní provedení a silná pevnost rozpěrky bezpečně udrží váš přístroj i při otřesech během jízdy. Veškeré plochy dotýkající se vašeho zařízení jsou pogumované, a chrání jej tak před poškrábáním. Velká variabilita roztažení kleští umožní uchytit zařízení ve velikosti od 7" až do 13". Pomocí dvou nastavitelných částí ramene s fixačními závity a otočného kloubu o 360° snadno přizpůsobíte držák pro malé i velké cestující.

ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE

Univerzální: ano

Šířka tabletu/telefonu: 114-203 mm

Barva: černá

Značka
Výrobce :  MISURA
Upřesnění typu :  Držák
Záruka
Délka záruky IČO (měsíce) :  24
Délka záruky (měsíce) :  24
Použití a určení
Druh příslušenství :  držák
Fyzické vlastnosti
Barva :  černá
Hodnocení můžou přidávat pouze přihlášení uživatelé a ti kteří produkt zakoupili
Scroll