Kategorie produktů

Rollei Lion Rock Traveler L
Stativ, zátěž 20kg, vytažený 170,7cm, uhlík, černo-stříbrný

11 540 Kč 9 537 Kč bez DPH

Po objednání za 3 týdny

Kód: KAMR72302 PN: 22716 Záruka: 24 měs.
Stativ Rollei Lion Rock Traveler L navržen pro cestování Profesionální stativ Rollei Lion Rock Traveler L představuje špičkový model této nové generace tripodů. Je navržen tak, aby splnil všechny potřeby náročných fotografů... více

Stativ Rollei Lion Rock Traveler L navržen pro cestování

Profesionální stativ Rollei Lion Rock Traveler L představuje špičkový model této nové generace tripodů. Je navržen tak, aby splnil všechny potřeby náročných fotografů na cestách. Vyznačuje se nízkou hmotností 1750 g, a to včetně panoramatické kulové hlavy, a unikátními špičatými nožičkami z pevné oceli, které se pevně zavrtají do každého povrchu – od písku až po led.

Nohy z kvalitního uhlíku mají přídatné těsnění proti vniknutí vody, prachu a jiných drobných nečistot, lze jej využít v agresivní slané vodě i třeba uprostřed pouště. Nožičky podporují stabilitu a nízkou hmotnost, avšak ve výsledku stativ Rollei Lion Rock Traveler L snese enormní zátěž 20 kg, což vám umožní využít široké spektrum foto zařízení a příslušenství.

Rameno stativu obsahuje vodováhu, abyste fotoaparát mohli přesně vyladit do požadované pozice. Středový sloupek vám efektivně poslouží pro pořizování makro snímků.

Rollei Lion Rock Traveler L

Vysoce odolný stativ s nosností až 20 kg a maximální výškou 139 cm, kterou lze vytažením středového sloupku navýšit až na 170,7 cm. Precizně vyrobené stativové nohy z karbonu zajistí stabilitu na jakémkoli druhu povrchu. Dále je vybaven kulovou hlavou s panoramatickou funkcí a kvalitní vodováhou. Středový sloupek lze otočit o 180°, což oceníte zejména při pořizování makro snímků. Samozřejmostí jsou praktické rychloupínáky na uzamčení nožek v požadované výšce. Základnou stativu jsou gumové koncovky, které můžete v případě potřeby sejmout a použít ocelové hroty. Fotoaparát lze připevnit pomocí klasického 1/4" závitu. Díky odolnosti proti povětrnostním vlivům je skvělým společníkem na cesty. Součástí balení je praktická brašna a dvě rychloupínací destičky.

ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE

Stativová hlava: ano

Maximální zatížení: 20 kg

Maximální výška: 170,7 cm

Minimální výška: 20,5 cm

Výška ve složeném stavu: 48 cm

Hmotnost:
bez kulové hlavy 1410 g
s kulovou hlavou 1750 g

Barva: černá - stříbrná

Značka
Výrobce :  ROLLEI
Upřesnění typu :  Stativ
Technické detaily
Stativová hlava :  kulová
Záruka
Délka záruky IČO (měsíce) :  24
Délka záruky (měsíce) :  24
Použití a určení
Druh příslušenství :  stativ
Fyzické vlastnosti
Barva :  černá - stříbrná
Hmotnost (g) :  1750
Nosnost (kg) :  20
Minimální výška (cm) :  20,5
Maximální výška (cm) :  170,7
Výška ve složeném stavu (cm) :  48
Další výbava a vlastnosti
Typ držáku :  stativ
Držák pro :  fotoaparát
Hodnocení můžou přidávat pouze přihlášení uživatelé a ti kteří produkt zakoupili

Podobné produkty

Scroll